Informatie

Oratoriumkoor Veluwezoom

Houdt u van zingen en wilt u ook graag een mooi muziekstuk instuderen, dan bent u van harte welkom op een van onze repetities. 
Iedere donderdag kunt u op een ongedwongen manier kennis maken met ons koor. Voel u vrij om even langs te komen en geheel vrijblijvend met ons mee te zingen.

Wilt u zo’n eerste keer niet alleen de groep binnenkomen, dan kunt u vooraf even contact opnemen via het E-mailadres van onze secretaris. Een mentor zal u dan begeleiden.

Het koor geeft eenmaal per jaar een groot concert waarin oratoria, missen e.d. worden uitgevoerd en incidenteel zgn. kleine concerten, waarin vooral kleinere werken ten gehore worden gebracht. 
Bij de grote concerten wordt het koor begeleid door professionele orkesten en wordt medewerking verleend door beroepssolisten.

Het koor repeteert onder leiding van Ab Weegenaar op donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Regenboogzaal van de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren. 
Het koor wordt daarbij op de piano begeleid door Henk Woudstra. 

Een keer per jaar wordt er een algemene ledenvergadering gehouden, waar het beleid van de vereniging door het bestuur wordt besproken en toegelicht.

Het lidmaatschap bedraagt EUR 24,00 per maand, bij vooruitbetaling of automatische overboeking te betalen op rek NL94 RABO 0311 0345 86 t.n.v. Oratoriumkoor Veluwezoom. Meer betalen mag ook, minder betalen kan in individuele gevallen, voor Gelre-pashouders (EUR 13,20) en na overleg met het bestuur.Het koor bestaat momenteel uit ca. 60 leden en heeft altijd plaats voor (liefst wat jongere) leden met een goede stem. Maar uiteraard zijn de wat oudere en ervaren en/of geschoolde zangers en zangeressen ook welkom op ons koor. 

Als nieuw lid mag je drie keer meezingen. De derde keer word je gestemd. Na een goede beoordeling gaat het lidmaatschap in.
Betalen van het lidmaatschap start de koorrepetitie daarop.

We hopen dat we u binnenkort op ons koor mogen begroeten. 
Wilt u van tevoren meer informatie, mailt u dan even met de secretaris, met vermelding van uw telefoonnummer, zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Fenneke Harreveld, secretaris.  
E-mailadres: oratoriumkoorveluwezoom@gmail.com

Schuiven naar boven