Meezingen?

Het koor geeft eenmaal per jaar een groot concert waarin oratoria, missen of andere grote koorwerken worden uitgevoerd. Incidenteel geven we uitvoeringen, waarin vooral kleinere werken ten gehore worden gebracht. Bij de grote concerten wordt het koor begeleid door professionele orkesten en wordt medewerking verleend door beroepssolisten.

Houdt u van zingen en wilt u ook graag een mooi muziekstuk instuderen, dan bent u van harte welkom op een van onze repetities. Iedere donderdagavond kunt u op een ongedwongen manier kennismaken met ons koor. Voel u vrij om even langs te komen en geheel vrijblijvend met ons mee te zingen. Er is altijd plaats voor (liefst wat jongere) leden met een goede stem. Maar uiteraard zijn de wat oudere en ervaren en/of geschoolde koorzangers en -zangeressen ook welkom.

U kunt drie repetities meezingen en sfeer proeven. De derde keer neemt de dirigent een stemtest af, in aanwezigheid van twee bestuursleden. Bij een positief stemadvies gaat het lidmaatschap in.

Wilt u de eerste keer niet alleen de groep binnenkomen, dan kunt u vooraf contact opnemen via het e-mailadres van onze secretaris: oratoriumkoorveluwezoom@gmail.com. Een mentor zal u dan begeleiden. Ook voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris.

Informatie over de repetities

Oratoriumkoor Veluwezoom repeteert onder leiding van dirigent Ab Weegenaar op donderdagavond van 19.30 tot 21.45 uur in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 in Dieren. We worden op de piano begeleid door Henk Woudstra.

In de zomervakantie vinden geen repetities plaats.. 

Lid worden?

Het lidmaatschap bedraagt € 24,00 per maand, bij vooruitbetaling of automatische overboeking te betalen op bankrekeningnummer  NL94 RABO 0311 0345 86 ten name van Oratoriumkoor Veluwezoom. Meer betalen kan altijd, minder betalen kan in individuele gevallen, (voor Gelre-pashouders bedraagt de maandelijkse contributie € 13,20) na overleg met het bestuur.

Een keer per jaar vindt een algemene ledenvergadering plaats, waar het beleid van de vereniging door het bestuur wordt besproken en toegelicht

Schuiven naar boven